Panowie z PGE żyją chyba w innym świecie.Na dzień dzisiejszy czli poniedziałek 9 października pomimo czterech zgłoszeń nie raczył się zgłosić nikt z PGE na ulicę Mickiewicza oraz osiedle Mickiewicza gdzie do dnia dzisiejszego nie ma prądu w mieszkaniach prywatnych a także oświetlenia ulicznego. Pogratulować przedstawicielom PGE szybciej mówią jak robią.
Ale opłaty przesyłowe naliczają normalnie. PORAŻKA I KOMPROMITACJA NA CAŁEJ LINII.
Droga redakcjo, oprócz artykułu o awariach i smutnych odbiorcach prądu...proponuje artykuł z pracownikami PGE oraz strażakami,którzy zostawiają swoje rodziny i nie wracają baaardzo długo do domu,by naprawić szkody po huraganie.
Ja mam prąd od wczoraj.
Przy takich kataklizmach 10x więcej sił i środków też by nie "naprawiło" prądu jednego dnia. A takie sytuacje trafiają się... 1-2x w roku. Żadna firma nie jest na tyle bogata, by na stałe utrzymywać taką ilość pracowników i sprzętu. Wiem,że trudno, ale zachowajmy trochę cierpliwości.
Poprostu jaja sobie z ludzi robią,a jak jest opóźnienie w zapłacie,to zaraz powiadomienie wysyłają
To co dzieje to są kpiny z ludzi.Tak bogata firma jak PGE mogłaby z powodzeniem zatrudnić podwykonawców którzy pomogli by w usuwaniu awarii
Panie Rafalski - zanim pan coś powie proszę to najpierw sprawdzić. Dodzwonić się do was graniczy z cudem, i to nawet wtedy gdy nie ma żadnych awarii. Infolinia PGE w Łodzi podała mi do was numer, ponoć elektrowni w Piotrkowie - przy próbie połączenia usłyszałem komunikat "nie ma takiego numeru". Prosiłem nawet policję o pomoc, niestety, oni podobno też łączą się z wami przez 991.
Żeby było śmieszniej, to nie było teraz, to było w czerwcu przy słonecznej pogodzie.
U mnie od piątku nie ma prądu a w domu mieszka schorowana osoba i ciągle oddzwonimy i niż tym nie robią. Obok mnie są jeszcze 4 rodziny bez prądu. Jestem z gminy Łęki szlacheckie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!